Ansøgning om julehjælp

De første forespørgsler om julehjælp begyndte allerede at dukke op i sognene midt i oktober. Det er en stor bekymring for mange familier, hvordan de skal holde jul for børnene, når indtægten knapt nok rækker i dagligdagen. I de familier gør julehjælp en stor forskel. Derfor er flere organisationer og kirker i Kolding kommune gået sammen om at uddele julehjælp via den digitale fællesansøgning.

Formålet med fællesansøgningen er at sikre, at så mange som muligt får glæde af julehjælpen. Det sker ved, at kommunen stiller database og søgerobot til rådighed, så ansøgere kun bliver godkendt til 1 portion julehjælp. Samtidigt gør fællesansøgningen det lettere at søge julehjælp, fordi der nu kun er et sted og en måde at ansøge på. De kommunale medarbejdere bakker op, dels ved at gøre potentielle ansøgere opmærksom på muligheden for at få julehjælp, dels ved at hjælpe med at ansøge, hvis der er behov for det.

I fællesansøgningen medvirker Nr. Bjert kirke, Sankt Nicolai kirke og Vamdrup kirke. Håbet er, at flere kirker med tiden vil tilmelde sig, da fællesansøgningen aflaster arbejdet med at sortere og vurdere ansøgningerne. Alle ansøgere får automatisk svar på deres ansøgning.

Fællesansøgningen til julehjælp kan benyttes, indtil ansøgningsfristen udløber mandag den 29. november kl. 8.00. Linket til fællesansøgningen er:

borgeronline.dk/621/NemForm/julehjaelp

2 Replies to “Ansøgning om julehjælp”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *