Rude Strand Højskole

Deltagere til Seniorhøjskole efterlyses

Det er lige nu, du skal overveje, om du kender til ensomme og ældre i dit sogn, der trænger til fornyet livsmod? De har nemlig mulighed for at komme på Rude Strand Seniorhøjskole fra mandag 16. april til lørdag 21. april 2018.

I samarbejde med Samvirkende Menighedsplejer gennemfører Fonden Ensomme Gamles Værn igen i 2018 seniorhøjskole. De har planlagt et højskoleophold med foredrag, sang, musik og udflugter, hvor der tages højde for, at gruppen har brug for ekstra pauser og tid til samvær.

Kolding Provstis Menighedspleje har fået tildelt de 7 af pladserne; 3 enkeltværelser og 2 dobbeltværelser. Og der er allerede nu fundet en frivillig til at tage med på seniorhøjskolen. Dora Dahl har tidligere deltaget på seniorhøjskolen og kender Rude Strand. Hun vil hjælpe og støtte deltagerne under opholdet.

Det koster 1.800,- kr. at deltage (værdi 3.950 kr.), mens transport til og fra højskolen er for egen regning. Hvis I har deltagere, der ikke har råd, har Ensomme Gamles Værn mulighed for at støtte individuelt.

Program, tilmelding og yderligere oplysninger fås ved at kontakte koordinator Hanne R. McCollin på hrm@km.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *