Genbrugsting

Få del i indtjening fra Kirkens Genbrug

At knytte en genbrugsbutik til det lokale arbejde med menighedspleje er en gevinst. Kirken får et mødested ude i det pulserende liv, og mange støtter gerne op om menighedens sociale arbejde gennem en genbrugsbutik. De frivillige er glade for at kunne hjælpe kirken i det sociale arbejde samtidig med, at de selv får en god oplevelse.

For 14 år siden åbnede Kirkens Genbrug på Dieselvej i Kolding. Det er en stor butik med parkering lige ved døren og en af i alt 18 Kirkens Genbrug butikker rundt omkring i Danmark. Butikkerne drives som selvstændige foreninger, og overskuddet fordeles til lokalt og landsdækkende menighedsplejearbejde.

Vi søger et eller flere sogne, som vil stå for driften af butikken i samarbejde med Samvirkende Menighedsplejer. Udover at stå for lejekontrakt, forsikringsaftaler m.m. bidrager Samvirkende Menighedsplejer med konsulenthjælp til alt indenfor drift af genbrugsbutikken.

Har I lyst til at få mere at vide om aftalen og arbejdet med butikken? Så inviterer Samvirkende Menighedsplejer til et uforpligtende informationsmøde i genbrugsbutikken på Dieselvej i Kolding. Kontakt genbrugskonsulent Annette B. Iversen på mobil 4016 0020 eller mail abi@menighedsplejer.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *