Ferie, ferie, ferie

Nu er sommeren kommet til Danmark, og vi begynder at drømme om ferie: Om blå himmel, frihed og en pause fra hverdagen. Men ikke alle familier har ressourcer til at tage på ferie, selvom de trænger lige så meget, som os andre. Derfor er det godt, at Folkekirkens Feriehjælp findes.

Kolding Provstis Menighedspleje har fået tildelt feriehuse på Vigsø Feriecenter ved Hanstholm fra den 3. til den 10. juli. Og med sognenes hjælp er der fundet 6 deltagende familier fra Brændkjær, Nr. Bjert, Sankt Nicolai, Simon Peter, Skanderup og Vamdrup sogne. Feriens rejseledere har mødtes med hver eneste familie og afstemt forventninger til ferien, så nu er en ting helt sikkert: Alle glæder sig til ferien!

Udover ferie, frihed og fællesskab er der planlagt et besøg med naturformidler i Nationalpark Thy samt en fisketur til Ræhr Fiskepark, hvor vi håber at få ørreder med hjem til aftensmaden. Desuden er der mulighed for at boltre sig i feriecentrets badeland og i havet, som bare ligger nogle få hundrede meter væk fra feriehusene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *