Flere kirker med i julehjælpen

I Kolding har vi en digital fællesansøgning til julehjælp. Den er med til at sikre, at alle interesserede får viden om og evt. hjælp til, hvordan de ansøger, men den sikrer også, at alle ansøgere får 1 julehjælpspakke, så julehjælpen kommer så mange mennesker til gavn som muligt.

Den digitale fællesansøgning til julehjælp i Kolding har eksisteret i et par år nu. Sidste år blev i fællesskab uddelt 439 julehjælpspakker, hvilket bestemt er flot, men resultatet blegner lidt, når man ved, at yderligere 55 ansøgere var godkendt uden at få julehjælp. Der var simpelthen ikke julehjælpspakker nok.

I år forventes efterspørgslen på julehjælp at blive endnu større. Derfor blev der sendt en appel til alle menighedsråd i provstiet, og det har båret frugt. Sidste år deltog 3 kirker i den digitale fællesansøgning, men nu er vi oppe på 5 kirker: Almind Viuf, Nr. Bjert, Sankt Nicolai, Vamdrup og Vester Nebel.

Det handler om at give, hvad man kan. Nogle kirker bidrager med få julehjælpspakker, andre bidrager med flere. Sammenlagt når antallet af julehjælpspakker fra kirkerne alligevel op på næsten 50, og det er helt sikkert, at hver eneste af dem kommer til at gøre en forskel for modtagerne.

Den digitale fællesansøgning til julehjælp offentliggøres mandag den 31. oktober på www.nemform.dk/621/julehjaelp. Sidste ansøgningsfrist er den 28. november kl. 8.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *