Frivillige søges til familienetværk

Kolding Provstis Menighedspleje søger frivillige til vores familienetværk. Efter en årrække med en gruppe trofaste frivillige går to af dem på pension næste år, og det giver plads til nye frivillige med mod på familiearbejde. Er det noget for dig? Eller for en du kender?

Familienetværket består af familier, der ofte slås med en blanding af økonomiske, sociale, fysiske og psykiske udfordringer i deres hverdag. Det betyder færre ressourcer, hvilket gør dem sårbare og ofte placerer dem uden for arbejdsmarkedet i udkanten af samfundet.

Der er ca. 15 familier i netværket, hvoraf vi jævnligt ser de 10 familier, mens de sidste 5 familier sjældent dukker op, men har valgt at holde kontakten. Vi lærer familierne at kende i forbindelse med projekt Folkekirkens Feriehjælp, der tilbyder en uges gratis sommerferie til sårbare familier. Efterfølgende får familierne mulighed for at være med i familienetværket, hvis de har lyst.

Familienetværket mødes 5 gange om året, typisk mandage i tidsrummet kl. 16-19. Som oftest er vi udenfor og mødes på naturskoler eller offentlige steder med lidt ly. Programmet fastlægges på det årlige planlægningsmøde og varierer alt efter de frivilliges input og evner. Detaljerede programmer for de enkelte møder og indkøb af materialer står koordinatoren for, men der kan være forberedelse også for de frivillige.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere, er du velkommen til at kontakte koordinator Hanne R. McCollin på mail hrm@km.dk eller mobil 2498 9700.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *