Naturløb med familienetværket 2020

Gang i familienetværket igen

Coronakrisen har spændt ben for mange ting. Også familienetværksmøderne i Kolding Provstis Menighedspleje har ligget i dvale, men nu er vi i gang igen. Med afstand, håndsprit, handsker og store smil har vi afholdt det første møde efter den ufrivillige pause. Kolding Kommune havde velvilligt lånt os Naturskolen Marielund, dog med den betingelse at forsamlingsforbuddet blev hævet. Det blev det heldigvis, og vejret var dejligt, så vi fik faktisk ikke brug for andet end naturskolens toiletter.

Vi startede med eftermiddagskaffe, juice og lækkert hjemmebag uden for på bænkene. Det var godt at være sammen igen og få en snak om, hvad der er sket siden sidst. 3 frivillige og 6 familier var tilmeldt, men et par familier måtte desværre melde afbud pga. sygdom. Det slog ingen skår i glæden, men gjorde det måske lidt lettere at overskue corona restriktionerne.

Dagens aktiviteter foregik rundt om skovsøen. Her var forskellige poster sat op med udfordringer som naturbingo, insektræs, stav med naturen som alfabet, terrespil og sejlads med papirbåde i bækken. Nogle af posterne var døde, mens andre var bemandede. For at gøre det lettere at holde afstand, udgjorde hver familie et hold, som på skift skulle løse hver af de fem poster. Det gik faktisk ret godt, om end fantasien nok løb lidt af med det hold, der efter sigende både havde set nattergal, ræv og ugle. Men hvem ved?

Efter naturaktiviteterne var der sandwich og juice ved naturskolen. Og vi sluttede af, som vi plejer med at synge ”Nu går solen sin vej”, selvom det i juni måned er en sandhed med modifikationer, da solen først går ned ved 22-tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *