Udflugt med Seniorhøjskole 2018

Gode minder fra Seniorhøjskole

Vores tur til Rude Strand Højskole startede med, at de 5 deltagere og den frivillige fra Kolding Provsti mødtes i Provsti huset to uger før opholdet. Formålet var at hilse på hverandre, høre om højskoleopholdet og planlægge det praktiske med fx transport.

Så oprandt selve dagen. Fra Kolding ankom alle i private biler med samkørsel, og der blev delt værelser ud. Det var på forhånd aftalt, hvem skulle dele værelse med hvem, da der ikke er enkeltværelser nok til alle.

Det udleverede program viste, hvad der skulle ske alle 6 dage på forskellige klokkeslæt. Udover en masse spændende foredrag var der udflugt og fortælling om Alrøs befolkning og deres skikke i Alrø kirke ved Horsens fjord. En anden eftermiddag gik turen til Dokk 1 på Århus havn, som er et imponerende bygningsværk med mange funktioner.

I programmet var noget for enhver smag, men ville man hellere nyde det pragtfulde vejr, som vi var så heldige at have hver dag, kunne man gøre det. Finde sammen med andre kursister og gå en tur langs stranden eller i sommerhusområdet på den anden side af vejen i hyggeligt selskab.

På højskolen var også mulighed for fysisk udfoldelse. Der var arrangeret krolf i højskolens park. Et overraskende spændende og sjovt spil, som ikke kræver det store af fysikken. Man kunne også spille stang golf eller deltage i stolegymnastik.

Dagene fløj afsted, men vi har gode minder fra den lærerige tid på højskolen sammen med 61 dejlige mennesker. Der til kommer ikke mindst forstanderparret og personalet på Rude Strand, der alle forkælede os.

Skrevet af frivillig Dora Dahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *