Julehjælp ved fælles hjælp

Den høje inflation og de stigende energipriser udfordrer privatøkonomien i mange hjem. Det kan også mærkes på ansøgningerne til julehjælp via den digitale fællesansøgning. Sidste år var der 494 godkendte ansøgninger, men i år er tallet steget til 933. Det er næsten en fordobling.

Heldigvis er vi mange om at imødekomme ansøgningerne, så der har været julehjælp til alle godkendte ansøgere. For det er ikke en selvfølge. Sidste år manglede der julehjælp til de sidste 55 godkendte ansøgere. Det er derfor en stor glæde, at vi nu i en krisetid kan stå sammen om at hjælpe.

Giverne er en blanding af organisationer, firmaer og kirker. Det er lokalafdelinger af Røde Kors og Den Danske Frimurerorden. Dertil kommer firmaerne Rema 1000 og Den blå Café. En forening som Kolding Madhjælp og Kirkeibyen er også med. Desuden bidrager Almind og Viuf kirker, Nr. Bjert kirke, Sankt Nicolai kirke, Vamdrup kirke og Vester Nebel kirke. Udover de kirker, der er med i den digitale fællesansøgning, er der også kirker i Kolding Provsti, som selv uddeler julehjælp. Dermed er vi ved fælles hjælp med til sikre julehjælpen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *