Flyers for STOP TØJSPILD 2020

Konfirmationer i coronaens tid

Det er vist ikke en overdrivelse at sige, at konfirmationerne i år ikke bliver som forventet. I stedet for konfirmationer i april og maj som vi er vant til, blev de udsat pga. corona, og nu ligger konfirmationerne i Kolding og omegn spredt over flere måneder i sommeren og i efteråret. Det har givet mange udfordringer for både konfirmander, deres familier og deres præster, men det bliver forhåbentlig en fantastisk dag alligevel.

Også de fælles konfirmationsprojekter STOP TØJSPILD og KONFIRMATION FOR ALLE lider lidt under coronaens kaos. Derfor har vi brugt et godt tip og lavet flyers til konfirmandposerne. På den måde håber vi at få flere involveret i indsamlingen af brugt konfirmationstøj. Ikke fordi vi forventer, at dette års konfirmander vil donere deres tøj, men fordi vi håber, at der måske er ældre søskende, fætre, kusiner og naboer, som har brugt konfirmationstøj hængende, de gerne vil af med.

Når de nye konfirmander starter efter sommer, vil de få tilbud om at købe brugt konfirmationstøj, og forhåbentlig bliver det også muligt at tilbyde økonomisk hjælp til familier med meget små midler. Hvis du kunne tænke dig at støtte arbejdet, er det muligt at aflevere brugt konfirmationstøj til drenge og piger i din lokale folkekirke samt at give en kontantdonation ved at indbetale til MobilePay 981008.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *