Nobelparken Aarhus Universitet

Lukket mandag pga. efteruddannelse

I min hverdag som koordinator og projektmedarbejder er jeg i berøring med mange sider af folkekirken og kirkelivet i provstiet. Det giver anledning til mange spørgsmål, som jeg finder svar på hen ad vejen, men også til den type spørgsmål, som kræver mere fordybelse. Derfor har jeg i dette forår fået lov til at følge et enkeltfag på teologi i kirkehistorie og praktisk teologi.

Emnet er gudstjenesten, og allerede efter første skoledag er begejstringen stor. Det bliver spændende at studere de første kristne menigheders gudstjeneste og få bedre forståelse for liturgien i dag. Og jeg glæder mig også til at grave ned i den praktiske teologi og analysere virkemidlerne i gudstjenesten. Det skal alt sammen ende ud i en større selvstændig skriftlig opgave. Hvad den skal handle om, har jeg endnu ikke besluttet, men mon ikke den aktuelle liturgidebat kommer til at spille en rolle?

For alle jer, som jeg arbejder sammen med i det daglige, kommer studierne til at betyde, at der er tomt på kontoret og manglende svar på mail og mobil hver mandag. Den dag er dedikeret til undervisning og læsning, men allerede tirsdag er jeg tilbage på arbejde igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *