Mangler du konfirmationstøj?

STOP TØJSPILD ligger stadigt inde med brugt konfirmationstøj. Der er flest kjoler, men også et par jakkesæt på lager. Hvis du mangler konfirmationstøj og gerne vil være med til at værne om Guds skaberværk, kan du kontakte projektlederen og aftale tid. Her kan du både få mulighed for at kigge det brugte konfirmationstøj igennem og prøve det på, hvis det har interesse. Et jakkesæt eller en kjole koster 150 kr., hvilket dækker udgiften til rensning.

Det brugte konfirmationstøj opbevares i Kristkirkens lokaler i Kolding midtby. Du kan kontakte projektleder Dorthe Kock på telefon 2331 5966 eller på mail dk@kristkirken.dk og aftale tid. Dog ikke i ugerne 25, 26, og 27, hvor hun har ferie.

Kjolen på billedet er noget af det senest indleverede konfirmationstøj. Den blev afleveret med en lille hilsen, som starter med: Godt initiativ! Længere nede kan man læse, hvordan kjolen for konfirmanden er fuld af gode minder fra en dejlig dag. Nu venter den bare på at komme videre, så den næste kan få glæde af kjolen. Er det dig, den skal sidde på til næste konfirmation?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *