På ferie med Folkekirkens Feriehjælp

Sommeren kommet til Danmark, og vi begynder at drømme om ferie: Om blå himmel, frihed og en pause fra hverdagen. Vi glemmer let, at ikke alle familier har ressourcer til at tage på ferie, selvom de trænger lige så meget, som os andre. Folkekirkens Feriehjælp er et tilbud til børnefamilier, som ikke selv har mulighed for at holde ferie. Projektet ledes af Menighedsplejen i Danmark med økonomisk støtte fra Arbejdsmarkedets Feriefond.

Kolding Provstis Menighedspleje er med igen i år og har fået tildelt feriehuse på Vigsø Feriecenter ved Hanstholm fra den 24. juni til den 1. juli. Med sognenes hjælp er der fundet 6 deltagende familier fra Kristkirken, Sankt Nicolai, Skanderup og Tyrstrup sogne. Feriens rejseledere har mødtes med hver eneste familie og afstemt forventninger til ferien, så nu er en ting helt sikkert: Både familier og rejseledere glæder sig til ferien!

Udover ferie, frihed og fællesskab er der planlagt en tur på stranden med naturformidler samt en fisketur til Ræhr Fiskepark, hvor vi håber at få ørreder med hjem til aftensmaden. Der er også indkøbt ravlygter, så vi kan gå på ravjagt om aftenen. Desuden er der mulighed for at boltre sig i feriecentrets badeland og i havet, som bare ligger nogle få hundrede meter væk fra feriehusene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *