Sommerferieplaner

Når solen skinner i Danmark, begynder de fleste af os at drømme om ferie: Om at tage en pause fra hverdagen, komme væk hjemmefra og bare slappe af. Vi glemmer let, at ikke alle familier har ressourcer til at tage på ferie. Hvor populært er det lige at være den eneste i klassen, der efter sommerferien ikke har noget at fortælle? Alle har brug for en pause fra hverdagen, også familier på kontanthjælp.

Folkekirkens Feriehjælp er et tilbud til børnefamilier, som ikke selv har mulighed for at holde ferie. Med økonomisk støtte fra Arbejdsmarkedets Feriefond og i samarbejde med sogne i hele Danmark arrangeres ferier for familier på kontanthjælp eller anden lignende ydelse/overførselsindkomst. Og igen i år har Kolding Provsti fået lov til at deltage.

Rejselederne har søgt og fået ferieboliger til 6 familier i Bork Havn ved Ringkøbing Fjord. Ferien ligger i børnenes sommerferie og varer fra lørdag den 2. juli til lørdag den 9. juli. Nu skal de deltagende familier findes. Alle sogne og medlemmer af familienetværket har modtaget mail om ferien, og vi har en aftale om, at familier, der ikke tidligere har været med på Folkekirkens Feriehjælp, har førsteret. Hvis du kender en familie på kontanthjælp eller lignende ydelse i dit sogn, der trænger til ferie, så henvis dem gerne hurtigst muligt til koordinatoren for Kolding Provstis Menighedspleje på 2498 9700 eller hrm@km.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *