Sorggruppe for voksne

Et tab er altid så slemt, som det opleves! Derfor kan det være gavnligt at være i et fællesskab, hvor det at have mistet er i centrum. Her skal man ikke tænke på, om man belaster andre for meget, for tabet er noget, man er fælles om.

Sorggruppen er Skanderup Kirkes tilbud, men den er åben for alle. Der startes et nyt hold, så snart der er tilmeldte nok. Gruppen ledes af Gerda Nebel-Hansen, som er uddannet diakon, og Kirsten Torndahl, som er sygeplejerske. Begge har gennemgået supervisionsforløb i Haderslev Stift.

Kontakt Gerda på 4096 8386 eller skg@os.dk for information og tilmelding.

2 Replies to “Sorggruppe for voksne”

 1. Jeg er medlem af Kolding Ældreråd og redigerer seniorbrevkassen i Kolding Ugeavis.
  Jeg har fået spørgsmål om sorggruppe for voksne og har fundet jer og Kolding Selvhjælp.
  Har I erfaring med søgningen? Og udspørges der om kirkeligt tilhørsforhold/kirkefremmed?
  Har præsterne stadig tilbud om sjælesorg, hvis man ikke magter at være i en gruppe?
  Undskyld de mange spørgsmål!
  Venlig hilsen
  Lisbeth Kessler

  • Kære Lisbeth
   Du skal ikke undskylde noget som helst. Sorg er ikke let, og det er bare godt, du spørger. I folkekirkeligt regi er der sorggruppe for voksne i Skanderup Sogn. Den er åben for alle, og du kan kontakte Gerda Nebel-Hansen på skg@os.dk. Om man som deltager bliver spurgt om sit kirkelige tilhørsforhold, ved jeg ikke, men det kan du spørge Gerda om. Hun er diakon og leder sorggruppen sammen med Kirsten Torndahl, der er sygeplejerske. Man kan også spørge den lokale præst om en sjælesorgs samtale. Det er et godt sted at starte, men man kan ikke forvente tilbud om længere forløb, som hos en psykolog. Derudover er der mulighed for sjælesorg på nettet på sjælesorg.nu. Jeg håber, dette er svar på dine spørgsmål. Ellers er du velkommen til at skrive til mig igen på hrm@km.dk.
   Med venlig hilsen
   Hanne R. McCollin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *