Spring ud i diakoni

Gør som guldfisken, vov springet! Der er hjælp og inspiration at hente hos Kolding Provstis Menighedspleje, hvis I tør springe ud i diakonale aktiviteter. I er altid velkomne til at kontakte koordinatoren, og i 2021 har vi planlagt 3 inspirationsmøder, som kan være med til at inspirere det lokale arbejde med menighedspleje og diakoni. Alle menighedsråd, ansatte, frivillige og interesserede i Kolding Provstis sogne er inviteret, så sæt gerne kryds i kalenderen allerede nu.

Onsdag den 19. maj kl. 16.00-19.30
Inspirationsmøde og årsmøde i Almind Viuf Sognehus med emnet ”Om besøgsvenskabet” ved Helle E. Olsen, diakonikonsulent for besøgstjenester i Samvirkende Menighedsplejer.

Torsdag den 16. september kl. 16.00-18.00
Inspirationsmøde i Brændkjærkirkens sidehus med emnet ”Inspiration til diakoni i sognet for de nye menighedsråd” ved Steen Hedemann Andreassen, diakonipræst i Viborg Stift.

Onsdag den 1. december kl. 16.00-19.30
Inspirationsmøde med julefrokost i Kirkebuen og kirkerummet i Kristkirken med emnet ”Diakonien i salmer og fællessang” ved Iben Krogsdal, salmedigter, billedkunstner og ph.d. i religionsvidenskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *