Vamdrup kirke

Vamdrup Kirke går med i fællesansøgningen

Bjørn Laursen, der er er formand for diakoniudvalget i Vamdrup Kirke, er sikker på, at de vil være med i den fælles ansøgning til julehjælp i 2020. Beslutningen kommer efter gennemgangen af sidste års ansøgninger om julehjælp i Vamdrup Kirke.

For at søge julehjælp hos Vamdrup Kirke skal man gøre tre ting. Man skal benytte kirkens ansøgningsskema, man skal begrunde sin ansøgning, og så må man ikke have søgt julehjælp andre steder. Mange af ansøgerne glemte sidste år at oplyse, om de fik julehjælp andre steder fra. Det får Bjørn til at frygte, at der blandt ansøgerne er flere, som får julehjælp fra mere end et sted, så der ikke er julehjælp nok til alle.

Fællesansøgningen til julehjælp forhindrer, at en husstand får mere end en omgang julehjælp, i hvert fald fra de tilmeldte organisationer. Den fanger også dem, der giver forkerte personoplysninger, bor uden for kommunen eller har for høj indtægt.

For Vamdrup Kirke er det vigtigt, at deres julehjælp går til folk, der bor i Vamdrup Sogn. Det er heller ikke et problem, lover IT medarbejderen i Kolding Kommune, der har udviklet programmet bag fællesansøgningen. Den søgerobot, der udvælger julehjælpsmodtagerne, kan godt søge på adresser i et bestemt sogn. Dermed skulle alt være klar til at byde Vamdrup Sogn velkommen til fællesansøgningen til julehjælp i Kolding 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *