Vi ønsker konfirmanderne tillykke

Med en flyer i alle konfirmandposer ønsker vi konfirmanderne i Kolding Provsti tillykke og håber, de får en fantastisk konfirmation. Det gjorde vi også sidste år, og formålet er at gøre opmærksom på vores fælles konfirmationsprojekt STOP TØJSPILD.

Nu er det ikke sådan, at vi tror, de unge vil donere deres konfirmationstøj dagen efter konfirmationen. Men det kan jo være, at der er ældre søskende, fætre og kusiner eller naboer, som har brugt konfirmationstøj hængende, de gerne vil af med. Og når årets konfirmander er klar, ved de nu også, hvor de kan aflevere deres konfirmationstøj. Donationerne støtter en god sag ved at genbruge tøjet og dermed værne om Guds skaberværk.

Samtidigt har vi behandlet de første ansøgninger til KONFIRMATION FOR ALLE, som er den anden del af vores fælles konfirmationsprojekt. Vi har modtaget ansøgninger om økonomisk støtte til konfirmationer, og efter bekræftelsen af de oplyste indkomster har bestyrelsen bevilget økonomisk støtte til alle. Så nu kan den store dag blive fejret også i de familier.

De første konfirmationer er allerede vel overstået, og mange er på vej både før og efter sommeren, så fra Kolding Provstis Menighedspleje skal lyde et STORT TILLYKKE til alle konfirmander i Kolding Provsti!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *