Hjarup

www.hjarupkirke.dk

Farveladen er en børneklub for 4-8 årige, hvor det vigtigste er at have det sjovt og hygge sig. Klubben mødes fredage i lige uger kl. 16.00-17.30 i Kirkeladen. Her er forskellige aktiviteter som lege i haven, male billeder, lave bolsjer og meget meget mere. Hver gang holdes også samling med sang, bibelhistorie og fadervor. Børneklubben deltager i Spis med Gud og andre børnegudstjenester ved Hjarup kirke. Kontakt Jytte Schmidt på tlf. 2513 9349.

HB7 er en klub for 3.-5. klasse. Klubben mødes torsdage i lige uger kl. 18.30-20.00 i stalden ved siden af Kirkeladen. Her har HB7 sit eget hyggelige klubrum. Kontakt klubleder Jytte Schmidt på tlf. 2513 9349.

Mennesker & Meninger har til formål at skabe fællesskab, som giver kræfter til hverdagen. Man arbejder på et bredt folkekirkeligt grundlag for at skabe rum for debat om livets små og store spørgsmål. Har du lyst til at deltage, kan programmet for Mennesker & Meninger fås hos formanden. Kontakt formand Arne Christensen på tlf. 2011 4592.

Mandeklub. Hjarup kirke har fået sin egen mandeklub. Mandeaftnernes omdrejningspunkt er personer, der fortæller om det, de brænder for, og en gang imellem bliver der grillet. Man kan altid købe en vand eller en øl, og så er der tid til at snakke sammen og få ideer til flere mandeaftener. Programmet for Mandeklubben bliver løbende lagt ud på facebook og kirkens hjemmeside. Kontakt Benjamin König på tlf. 2161 7674.