Nr. Bjert

www.nrbjertkirke.dk

Besøgstjenesten formidler kontakt mellem besøgsværter og besøgsvenner. Besøgsværten modtager besøg i eget hjem, mens besøgsvennen er den, der kommer på besøg. Begge deltager frivilligt, så længe de ønsker, og begge har tavshedspligt. Vil du gerne have en besøgsven? Eller har du lyst til at blive besøgsven? Kontakt Else Lausen på tlf. 2461 3420 eller på e.np.lausen@stofanet.dk.

Kirkefølge. Ikke langt fra Nr. Bjert kirke ligger Bostedet Trindvold. Herfra følger frivillige tilknyttet kirken beboere til gudstjeneste en gang om måneden.

Sogneaftener i Nr. Bjert er arrangementer hvor fællesskabet sættes højt. Der arrangeres aftener med fællesspisning i menighedshuset. Andre aftener er med musik, foredrag eller film. Der er sogneaftener både i foråret og efteråret. Læs mere og tilmeld dig spisning ved de enkelte sogneaftener på www.nrbjertkirke.dk.

Kirkefrokost finder sted 6-7 gange om året og ligger som regel på den sidste søndag i måneden. Det er dejligt med en bid brød og en snak umiddelbart efter gudstjenesten. Et stærkt hold af frivillige tilbereder en enkel, men altid lækker frokost. Den er gratis, kræver ikke tilmelding og alle er velkomne. Se den næste kirkefrokost i kalenderen på www.nrbjertkirke.dk.

Sogneeftermiddage er for alle, der finder det inspirerende med foredrag og oplysning i krydsfeltet af kunst, kirke og kultur. Der er sogneeftermiddage både i foråret og i efteråret.  Der serveres kaffe og te, og det er gratis at deltage. Læs mere om de enkelte arrangementer, og hvornår de foregår på www.nrbjertkirke.dk.

Strikkeklubben ligger for øjeblikket i dvale, da der er opbygget et lager af dåbsklude, som holder et godt stykke tid. Men der kan udleveres garn ved henvendelse til Else Lausen på tlf. 2461 3420, så der kan strikkes hjemme. Når lageret af dåbsklude er ved at være opbrugt, vil strikkeklubben igen mødes i sognehuset. Tidspunkt vil blive meddelt på www.nrbjertkirke.dk.

Litteratur for alle er for dig, der gerne vil dele din læseoplevelse med andre. Der læses udvalgte bøger, og man mødes hver den anden onsdag i måneden kl. 19.30-21.30. Se læseplan og flere oplysninger på www.nrbjertkirke.dk.

Babysalmesang er en stund i kirken med dans, leg, sang og hygge for babyer og deres mødre. Her bliver alle sanser vakt både hos store og små. Der er to forløb om året, et i foråret og et i efteråret. Læs mere på www.nrbjertkirke.dk.