Sdr. Stenderup

www.sdrstenderup.dk

Tirsdagssang er fællessang, hvor en flok ældre på 60+ synger sammen i konfirmandstuen ved Sdr. Stenderup præstegård. Deltagerne mødes hver tirsdag kl. 14.30-16.30 undtagen de tirsdage, hvor der er er Tirsdagsklub. Sangene vælges i fællesskab, og med tre forskellige sangbøger at synge efter er der rig mulighed for at vælge sin yndlingssang. Som pianist er Emil Borbye tilknyttet, og undervejs bliver der drukket kaffe, snakket og grinet. Kaffen koster 25 kr. og alle er hjerteligt velkommen til at møde op og synge med!

Tirsdagsklub arrangerer samværs-eftermiddage den første tirsdag i måneden i vinterhalvåret. De foregår i konfirmandstuen ved præstegården. Tirsdagsklubben har eksisteret i mere end 25 år og tilbyder et varieret program, der kan læses i Bjert-Stenderup Avisen eller på kirkens hjemmeside. Alle er velkomne, og det koster 25 kr. for kaffe med brød. Kontakt sognepræst Maria S. Frederiksen på tlf. 7557 1081 eller på msf@km.dk.

Læseklubben mødes en onsdag om måneden i konfirmandstuen kl. 19.00-21.00. Under afslappede former hygges over en kop kaffe og snakkes løs om dagens bog. Hvis du har lyst til at deltage eller blot vil se, om det er noget for dig, er du mere end velkommen. Find aktuelle datoer i Bjert-Stenderup Avis eller på kirkens hjemmeside. Kontakt Merete Popp på tlf. 7556 8004.

Bjert-Stenderups besøgsvenner yder medmenneskelig omsorg ved at organisere positivt samvær mellem besøgsvenner og mennesker i lokalområdet, der har behov for besøg. Samtale og samvær sker i fortrolighed. Besøgene finder sted i private hjem en gang om ugen eller så ofte, som besøgsven og vært bliver enige om. Vil du være besøgsven? Eller vil du have en besøgsven? Kontakt koordinator Vivi Myrtoft på tlf. 7557 2535 eller på vj@myrtoft.dk, eller lokalkoordinator Pia Raabe på tlf. 6170 1700 eller på pi@raabe.dk.

Strikkeklubben mødes en onsdag om måneden i strikkesæsonen i konfirmandstuen kl. 9.30. Medbring selv strikkepinde eller hæklenåle, garnet har vi. Alle kan være med. Der strikkes og hækles dåbsklude til brug ved barnedåb i kirken, og der fremstilles karklude og håndklæder. Og så er der selvfølgelig kaffe på kanden. Kontakt Pia Raabe på tlf. 6170 1700 eller på pi@raabe.dk.