Seest

www.seestkirke.dk

Strikkecafeen strikker de fine dåbsklude, som bruges i Seest Kirke. Alle dåbsbørn får tørret hovedet med dåbskluden og bagefter får barnet den med hjem som et minde. Skulle du have lyst til at strikke dåbsklude, er du meget velkommen i strikkecafeen, garnet ligger klar til dig. Samtidig hygger vi os med kaffe og en god snak. Strikkecafeen er åben ca. hver tredje tirsdag fra kl. 19.00 i Seest sognehus. Se dato for næste strikkeaften på opslaget ved sognehuset eller kontakt Karen Skjønnemand 2248 2193 eller på kmsskj@gmail.com.

Læsekredsen mødes og taler om en udvalgt roman, som deltagerne har læst på forhånd. Efter sommer skal vi læse “Hardboiled wonderland og verdens ende” af Haruki Murakami, “Løvetæmmeren” af Camilla Läckberg, “Det ensomme hjerte” af Tom Buk-Swienty og “Niksen” af Nathan Hill. Til hver læsekreds spises ost. Lyder det som noget for dig? Så kontakt sognepræst Kristina Nilsson 6162 6099 eller på krn@km.dk.

Nørkleklubben mødes i Seest sognehus kl. 13.00-16.00 hver tirsdag. Vi strikker halstørklæder, huer, vanter og strømper, som vi giver videre til Hyttebyen og Folkekøkkenet. Vil du donere garn, kan det afleveres i Nørkleklubben, eller du kan kontakte os, hvis det skal afhentes. Vi nørkler også til eget forbrug; en spinder selv sit garn, et par stykker syr patchwork, fletter papir, hækler, syr nisser og klipper kort, så der er plads til lidt af hvert. Har du lyst til at være med, så mød op i sognehuset tirsdag kl. 13.00 eller kontakt Jutta Nakskov 2992 6780 eller Karen Skjønnemand 2248 2193 eller på kmsskj@gmail.com for yderligere information.