Seest

www.seestkirke.dk

Strikkecafeen strikker de fine dåbsklude, som bruges i Seest Kirke. Alle dåbsbørn får tørret hovedet med dåbskluden og bagefter får barnet den med hjem som et minde. Skulle du have lyst til at strikke dåbsklude, er du meget velkommen i strikkecafeen, garnet ligger klar til dig. Samtidig hygger vi os med kaffe og en god snak. Strikkecafeen er åben ca. hver tredje tirsdag fra kl. 19.00 i Seest sognehus. Se dato for næste strikkeaften på opslaget ved sognehuset eller kontakt Jutta Nakskov på tlf. 2992 6780 eller på juttanakskov@gmail.com.

Mandeklubben afholder spændende arrangementer for mænd. Arrangementerne spænder vidt og arrangeres fra gang til gang. For mere information kontakt Bent Christensen på mail rubinvej9@stofanet.dk.

Læsekredsen mødes om vidt forskellige romaner, som vi vælger i fællesskab. Vi taler om bogen, får kaffe/te og ost og hygger os. Forplejningen koster 20 kr., og bøgerne udleveres fra gang til gang. For øjeblikket er der ikke plads til nye deltagere, men hvis du har lyst til at være med, er det muligt at komme på venteliste. Kontakt Birthe Keller Sørensen på tlf. 3024 4683 eller på mail casadino@mail.dk.

Nørkleklubben mødes i Seest sognehus kl. 13.00-16.00 hver tirsdag. Vi strikker halstørklæder, huer, vanter og strømper, som vi giver videre til Hyttebyen og Folkekøkkenet. Vil du donere garn, kan det afleveres i Nørkleklubben, eller du kan kontakte os, hvis det skal afhentes. Vi nørkler også til eget forbrug; en spinder selv sit garn, et par stykker syr patchwork, fletter papir, hækler, syr nisser og klipper kort, så der er plads til lidt af hvert. Har du lyst til at være med, så mød op i sognehuset tirsdag kl. 13.00 eller kontakt Jutta Nakskov på tlf. 2992 6780 eller på juttanakskov@gmail.com for yderligere information.