Tyrstrup

www.tyrstrupkirke.dk

Pårørendegruppen er et tilbud til ægtefæller eller pårørende til alvorligt eller kronisk syge. Her møder man forståelse fra andre i samme situation, og man kan dele sorger og glæder med hinanden i et inspirerende og trygt fællesskab. Mødet starter med kaffe til 20 kr. Det er muligt at få aflastning i hjemmet under mødet. Pårørendegruppen mødes den første mandag i hver måned kl. 9.30-11.30. Kontakt Inga Jakobsen 2398 3286 eller på ingajakobsen1510@gmail.com.

Sorggruppen er et tilbud til alle, som har mistet. Det kan være ægtefælle, kæreste, forældre, børn, søskende eller andre, som har stået én nær. I sorggruppen kan man trygt dele sine tanker og følelser, da der er tavshedspligt. Det er et givende fællesskab, hvor man kan inspirere hinanden. Sorggruppen mødes to gange månedligt i alt 8 gange i Sognehuset Gl. Kongevej 9, 6070 Christiansfeld. Sorggruppen holder pause pt. Kontakt Mette Skriver 6086 2195 eller på metteskriver@outlook.dk.

Ene og alene er en oplevelsesklub for enlige, hvor der er mulighed for at følges ad til arrangementer og på ture ca. en gang i måneden. Sammen finder vi ud af, hvad vi kan og har lyst til. Halvårsprogram kan afhentes i Tyrstrup Kirke eller på kirkekontoret. Kontakt Bodil Henriksen 6011 8552 eller på bodiljh@christiansfeld.tv.

Besøgstjenesten modtager henvendelser om besøg til ensomme, der trænger til et menneske at tale med, drikke en kop kaffe med eller evt. gå en tur med. Vi finder frivillige og klæder dem på til opgaven ved at tilbyde inspirationsmøder og kurser. Kontakt koordinator Bodil Henriksen 6011 8552 eller på bodiljh@christiansfeld.tv, alternativt kan man kontakte Tyrstrup kirke 7456 2316.