Tyrstrup

www.tyrstrupkirke.dk

Pårørendegruppen er et tilbud til ægtefæller eller pårørende til alvorligt eller kronisk syge. Her møder man forståelse fra andre i samme situation, og man kan dele sorger og glæder med hinanden i et inspirerende og trygt fællesskab. Mødet starter med kaffe til 20 kr. Det er muligt at få aflastning i hjemmet under mødet. Pårørendegruppen mødes den første mandag i hver måned kl. 9.30-11.30. Kontakt Inga Jakobsen 2398 3286 eller på ingajakobsen1510@gmail.com.

Sorggruppen er et tilbud til alle, som har mistet. Det kan være ægtefælle, kæreste, forældre, børn, søskende eller andre, som har stået én nær. I sorggruppen kan man trygt dele sine tanker og følelser, da der er tavshedspligt. Det er et givende fællesskab, hvor man kan inspirere hinanden. Sorggruppen mødes den første og tredje mandag i måneden kl. 14-16, i alt 8 gange. Kontakt Mette Skriver 6086 2195 eller på metteskriver@outlook.dk.

Ene og alene er en oplevelsesklub for enlige, hvor der er mulighed for at følges ad til arrangementer og på ture ca. en gang i måneden. Sammen finder vi ud af, hvad vi kan og har lyst til. Halvårsprogram kan afhentes i Tyrstrup Kirke eller på kirkekontoret. Kontakt Bodil Henriksen 6011 8552 eller på bodiljh@christiansfeld.tv.

Henvendelser vedrørende besøgstjeneste i Tyrstrup Sogn modtages. Kontakt Bodil Henriksen 6011 8552 eller på bodiljh@christiansfeld.tv.