Vonsild

www.sogn.dk/vonsild

Besøgstjeneste er en vigtig del af Vonsild Kirkes menighedspleje. Det er et tilbud til enkeltpersoner, som føler sig ensomme, savner selskab eller af andre grunde har behov for at have kontakt med besøgsven, som kan medvirke til at skabe livsglæde i hverdagen. Har du brug for en besøgsven? Eller vil du gerne være besøgsven? Kontakt koordinator for Besøgstjenesten i Vonsild Sogn Dan E. Christiansen på tlf. 2924 6054 eller på mail dan.erik.christiansen@gmail.com

Kreativ-café er stedet, hvor man kan få brugt sine kreative evner. Deltagerne mødes den første onsdag i hver måned kl. 15-17 i Vonsild Kirke, Vonsildvej 47, 6000 Kolding. Her laves ting, der anvendes til kirkens mange aktiviteter. Fx hækles bogmærker, som børnene får til dåbsjubilæet sammen med en børnebibel, og strikkes dåbsklude til de børn, der døbes i kirken. Undervejs er der hyggesnak og kaffe. Alle er meget velkomne til at kigge forbi. Læs mere på Facebooksiden Vonsild Kirke.

Babysalmesang er for børn fra 3 til 12 måneder og deres forældre. Med sang, musik, tørklæder, sæbebobler og rasleæg introduceres børnene for sange og salmer. Babysalmesang ledes af kirkemusiker Nienke Kanzler, som glæder sig til at byde indenfor til sang og musik i Vonsild Kirke, Vonsildvej 47, 6000 Kolding. Læs mere på Facebooksiden Vonsild Kirke.

Hold dig orienteret om vores mange aktiviteter på Facebooksiden Vonsild Kirke eller på sogn.dk/vonsild. Der er i Vonsild Kirke tilbud til forskellige aldersgrupper, og man er altid velkommen til at kontakte sognepræst Bitten Weile for at høre mere. Vi har i Vonsild Kirke altid brug for flere frivillige til at løfte vores mange aktiviteter. Til gengæld tilbyder vi aktiviteter for og med de frivillige i løbet af året og et godt socialt sammenhold blandt kirkens frivillige.