KONFIRMATION FOR ALLE

Kirkerne i Kolding kommune er gået sammen om et konfirmationsprojekt. Projektet er delt i to, og hver del er repræsenteret af et hjerte formet af grønne pile. I det ene hjerte står der KONFIRMATION FOR ALLE. Pilene omkring dette hjerte symboliserer, at vi deler fællesskabet med hinanden. Formålet med denne del af projektet er at medvirke til at gøre det muligt for alle at blive konfirmeret og være en del af fællesskabet i folkekirken ved at yde tilskud til familier, der har svært ved at få råd til at holde konfirmation.

Konfirmationsprojektet bliver tilbudt de konfirmander, der starter efter sommerferien, men det blev allerede skudt i gang i februar, da pressen fik nys om vores planer. Den lokale radio lavede et indslag, og Jyske Vestkysten skrev to artikler i deres Kolding sektion om KONFIRMATION FOR ALLE og om STOP TØJSPILD. Inden da havde vi fået doneret 27 konfirmationskjoler, og takket være opmærksomheden i pressen fik vi vores første kontantdonation.

Læs artiklerne i Jyske Vestkysten

Nu har vi brug for din hjælp!

• Vil du give en kontantdonation, kan du indbetale på MobilePay 981008
  • Vil du donere brugt konfirmationstøj til drenge og piger, kan du aflevere det i din lokale kirke

Vil du vide mere kontakt

• Hanne R. McCollin, projektleder KONFIRMATION FOR ALLE, mail hrm@km.dk