Her må du gerne stjæle

Der er gang i mange sociale aktiviteter i Kolding Provsti. Det kan du se under fanebladet Sogneaktiviteter ved at trykke på de grønne knapper. Der er en for hver folkekirke i provstiet. Det er et katalog over diakoni, som alle deltagere, frivillige og menighedsråd kan lade sig inspirere af. Og her må du gerne stjæle, hvis en aktivitet kan bruges i dit eget sogn. Du kan måske endda læse, hvem du kan kontakte, hvis du vil vide mere om, hvordan de gør i andre sogne.

De mange aktiviteter viser også, at der er forskel på, hvad de enkelte sogne kalder diakoni. Der findes ikke en klar definition, og derfor er det sognene selv, der bestemmer. Har jeg ikke omtalt alle diakoni aktiviteter i dit sogn, må du gerne skrive til mig på hrm@km.dk.