STOP TØJSPILD

Kirkerne i Kolding kommune er gået sammen om et konfirmationsprojekt. Projektet er delt i to, og hver del er repræsenteret af et hjerte formet af grønne pile. I det ene hjerte står der STOP TØJSPILD, og her skal pilene symbolisere genbrug. Formålet er nemlig at medvirke til at skabe bæredygtige konfirmationer ved at genbruge konfirmationstøj og dermed værne om Guds skaberværk. Her kan alle, der har lyst, være med.

Konfirmationsprojektet bliver tilbudt de konfirmander, der starter efter sommerferien, men det blev allerede skudt i gang i februar, da pressen fik nys om vores planer. Den lokale radio lavede et indslag, og Jyske Vestkysten skrev to artikler i deres Kolding sektion om KONFIRMATION FOR ALLE og om STOP TØJSPILD. Inden da havde vi fået doneret 27 konfirmationskjoler, og takket være opmærksomheden i pressen fik vi vores første kontantdonation.

Læs artiklerne i Jyske Vestkysten

Nu har vi brug for din hjælp!

• Vil du donere brugt konfirmationstøj til drenge og piger, kan du aflevere det i din lokale kirke
  • Vil du give en kontantdonation, kan du indbetale på MobilePay 981008

Vil du vide mere kontakt