STOP TØJSPILD

Kirkerne i Kolding kommune er gået sammen om et konfirmationsprojekt. Projektet er delt i to, og hver del er repræsenteret af et hjerte formet af grønne pile. I det ene hjerte står der STOP TØJSPILD, og her skal pilene symbolisere genbrug. Formålet er nemlig at medvirke til at skabe bæredygtige konfirmationer ved at genbruge konfirmationstøj og dermed værne om Guds skaberværk. Her kan alle, der har lyst, være med.

Konfirmationsprojektet bliver via sognepræsterne tilbudt alle konfirmander i Kolding Provsti. Det brugte konfirmationstøj bliver indsamlet, renset på renseri og afsat på events, som alle konfirmander inviteres til. Der blev holdt to events i efteråret, og vi håber at kunne holde et event mere her i foråret. Man donerer 150 kr. pr. sæt konfirmationstøj, hvilket lige knap dækker udgiften til rens.

Vil du hjælpe til?

• Vil du donere brugt konfirmationstøj til drenge og piger til STOP TØJSPILD, kan du aflevere det i din lokale kirke
  • Vil du give en kontantdonation til KONFIRMATION FOR ALLE, kan du indbetale på MobilePay 981008

Vil du vide mere om KONFIRMATION FOR ALLE?

Læs artiklerne i Jyske Vestkysten

Vil du vide mere om STOP TØJSPILD?